Siili Solutions Oyj:n johto pelasi Topaasiaa 200 hlön edessä.

(c) Kuva taustalla: Jenny Cederqvist

Uskaltaisiko teidän johtoryhmänne keskustella strategianne heikkouksista, vahvuuksista ja kehityskohteista henkilöstön edessä?

Siili Solutions vietti 1.11.19 perinteistä Craftcon – tapahtumaansa Helsingin Epicenterillä. Craftconin on Siilin suurin sisäinen ammattitaidon konferenssi, jossa tavataan kollegoita, jaetaan tietoa ja opitaan yhdessä mielenkiintoisista aiheista. 

Eräs Craftconin ohjelmanumeroista oli nimeltään Management team and renewed strategy (feat. Topaasia cards), jossa osa Siilin johtoryhmää pelasi Topaasia-session uniikilla tavalla: Lavalla, mikitettynä ja livenä henkilöstön edessä. 

(c) Jenny Cederqvist

Tänään kokeilimme @siilisolutions #craftcon issa strategiamme tutkimista @topaasia_seriousgames -pelin avulla yleisön edessä. Toimii!

Antti Kiukas, markkinointijohtaja, Siili

Pelisession aiheena oli Siilin strategia. Johtoryhmä käsitteli aihetta pelaamalla uusinta Topaasia® – peliä Merkitys pelimies Jussi Gallan jakamalla pelipöydällä.

Pelisessio kesti tasan 30 minuuttia ja johti yhteiseen ymmärrykseen tärkeimmästä kehitettävästä aiheesta strategian toteuttamisen kannalta. 

Session seuraaminen oli mielenkiintoista ja avartavaa.
-Katsomossa ollut Siili

(c) Jenny Cederqvist

Topaasian pelimies Jussi Galla tiivistää kokemuksen näin:

“Tämä oli mielestäni rohkea kokeilu Siilin porukalta jota oli kiinnostava päästä todistamaan. Jätimme tarkoituksella kiteytyksen viimeistelyn eli toimenpidesuunnitelman tekemättä ja keskityimme kierroksilla käytäviin keskusteluihin sekä TOPasian valintaan.

Aikaa pelaamiseen oli tarkalleen 30 minuuttia, aihetta tarkasteltiin haasteiden, mahdollisuuksien ja toiveikkuuden kautta ja loppuviimein ryhmä sai, kuin saikin yhteisen ymmärryksen Top -asiasta. Minuutilleen.

Kyselin jälkikäteen sessiota seuranneiden mietteitä ja palaute oli oikein kannustavaa. Vaikuttaisi, että jo pelkkä dialogin seuraaminen yhteisesti tärkeästä aiheesta voi olla mielekästä ja jopa viihdyttävää.”
  

(c) Jenny Cederqvist

(c) Jenny Cederqvist

Kiitokset Siilille rohkeasta kokeilusta!

Tutustu Siiliin

Pelisession saa aikaan teillekin ottamalla yhteyttä Jussi Gallaan, galla@topaasia.com, 040 0246626
Topaasia®: Merkitys – pelin, Topaasia – pakkoja tai digitaalisen Topaasia – palvelun voi tilata verkkokaupasta