Topaasia vie työelämää sellaiseen suuntaan missä itse haluan olla töissä.” gälliwashere Oy:n mukaan nimekkäitä sijoittajia!

Topaasia on hyötypeli, jonka avulla tiimit kehittävät toimintaansa ja valmentavat itseään itsenäisesti jopa 30 minuutissa. Sitä käyttää jo yli 200 suomalaista organisaatiota tiimiensä toiminnan kehittämiseen. Topaasia – pelit kehittänyt gälliwashere Oy keräsi alkusyksystä noin 170 000 € rahoituksen, josta ¾ oli yksityistä rahaa ja loput Business Finlandin Tempo-rahoitusta.

“Topaasia – pelit on tehty auttamaan tiimejä ja työyhteisöjä, jotta he voisivat käydä parempia keskusteluja toiminnastaan ja saavuttaa täyden potentiaalinsa tiiminä. Tällä missiolla jatkamme ja teemme pelisessioiden tuloksista yhä läpinäkyvämpiä, sekä mahdollistamme myös etätiimien pelisessiot, joissa tällaista tiimin itsensä johtamisen välinettä tarvitaan suuresti. Me olemme innoissamme asioista mitä rahoituskierros mahdollistaa, sekä osaamisesta ja näkemyksestä jota saimme mukaan – tämä auttaa eteenpäin luomaan todeksi toimintaa ohjaavaa kysymystämme “kuinka toimisi maailman suurin konsulttiyhtiö ilman konsultteja?””
-Jussi Galla ja Ville Häll, gälliwashere Oy:n perustajat. 

Uusia omistajia ovat:

  • Janne Peltola, joka toimii Supercellillä data-analyytikkona.
  • Kim Väisänen, Vuoden bisnesenkeli 2017.
  • Jonne Seppä, joka toimii Solitalla ohjelmistokehityspuolen johtajana.
  • Amor & Labor Oy, Vincit – taustainen sijoitusyhtiö.

Kysyimme jokaiselta sijoittajaltamme: Miksi sijoitit?

Tutustuin gälliwasheren jätkiin pari vuotta sitten ja vaikutuin draivista. Sitten tutustuin tuotteeseen ja vaikutuin tavasta, jolla se tuottaa samat hyödyt kuin ihmisfasilitaattorikin – ihan tiimin omin voimin ilman ammattilaista. Tästä alkoi keskustelu, jonka aikana kehittyi ajatus digitaalisesta Topaasiasta, jolla päästään keikauttamaan yritysten tapaan tehdä HR:ää – tiimejä voimauttaen, keskustelua lisäten ja luottamusta rakentaen.

Topaasialla on jo kovat näytöt. Nyt on pääomaa tehdä isommin. Suunnitelmat ovat kunnianhimoiset  ja tällä tiimin & sijoittajien yhdistelmällä päästään varmasti maaliin!

Janne Peltola

Yrittäjänä ja kanssayrittäjänä olen täysin tietoinen siitä, että hyvin harvat tiimit toimivat täydellä potentiaalilla. Topaasia auttaa rakentamaan paremmin toimivia tiimejä. Tästä syystä johtuen haluan olla mukana tukemassa Topaasian kasvua.

Kim Väisänen

Topaasia vie työelämää sellaiseen suuntaan missä itse haluan olla töissä. Esimerkiksi tiimityötä, asioiden visualisointia, itseohjautuvuutta ja autonomiaa. Ja kun kuvio oli entuudestaan tuttu  sillä olen itse ollut mukana pelaamassa pelejä ja työstämässä tuotettakin sekä tiesin millä draivilla ja millä tausta-ajatuksilla hommaa tehdään.

Jonne Seppä

Topaasia-peleihin sijoittaminen oli ehkä arvopohjaisin sijoitus Amor & Laborille tähän asti. Taustat ohjelmistokehityksessä ovat osoittaneet jatkuvan kehittämisen mahdollisuuden ja tärkeyden. Kokemukset lähes Topaasian alkuvaiheilta taas ovat osoittaneet, että pelit ovat tehokkaimpia tapoja osallistuttaa myös normaalisti äänettömät tekijät ja tunnistaa pienimmätkin riskit, ongelmat ja mahdollisuudet. Jokaikinen alle tunnin sessio, jossa olen itse ollut, on maksanut itsensä moninkertaisena takaisin.

Toni Mikkola, Amor & Labor

Topaasia – pelejä voi tilata suoraan verkkokaupastamme.
Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Pelimies Jussi Gallaan, joka vastaa puhelimeen usein sanoilla ”Moi! Oota vähän, laitan kuulokkeet korville”.
Soita Jussille numeroon 040 – 024 6626 tai laita mailia galla@topaasia.com