Pelipäivä2019-08-22T06:49:18+00:00

Topaasia® – pelipäivä

Haluaisitteko osallistaa koko jenginne mukaan strategiatyöhön?

Olisiko kiva, jos asioista käytäisiin yhteistä keskustelua ja keskusteluiden lopputulokset kiteytettäisiin helposti pureksittavaan muotoon?

.

  • Pelipäivä on konsepti, jolla nostetaan ihmisten väliset keskustelut ja päätökset keskiöön.

  • Pelipäivässä kaikki halukkaat ryhmät pääsevät päivän aikana keskustelemaan valituista tärkeistä aiheista (esim. strategia, kulttuuri, sisäinen yhteistyö, asiakaskokemus, itseohjautuvuus) Topaasia® – hyötypelikonseptin avulla.

Miten?

  • Toimistollenne tulee pelimies (tai kaksi) pokeripöydän kera päiväksi diilaamaan kortteja.

  • Pöydällä pelaa niin monta ryhmää Topaasia® – session, kuin päivän aikana ehtii. Arviolta 8-10 ryhmää (tai kahdella pöydällä 16-20) ehtii pelaamaan päivän aikana.  Topaasia® – session kesto on 40-60 min ja osallistujamäärä 3-8hlö / sessio.

Hyödyt

  • Jokainen ryhmä pääsee keskustelemaan pelillisellä, hauskalla ja tehokkaalla tavalla haluamastanne aiheesta.

  • Jokaisesta pelisessiosta syntyy dokumentoitu lopputulos, jossa selviää ryhmän Topaasia – valinta (mikä on tärkein kehittämistä vaativa asia) ja mitä sille tehdään tai voisi tehdä.

  • Kaikkien pelisessioiden lopputuloksista kootaan yhteenveto, jossa selviää kaikkien ryhmien pelisessioiden lopputulemat.

Hinta

5000+ alv 24%
  • Sisältää kaiken. Pelipäivän, koonnit ja matkat.

Tämä on tekstiä, jolla asemoidaan tuota alla olevaa takuuta alemmas. Aika hienoa, eikö?

100 % Topaasia – Takuu

Mikäli kokonaisuus ei miellytä, niin saatte rahanne takaisin ja tulen siivoamaan toimistonne vessat. – Jussi Galla

Osallistava ja tehokas tapa luoda strategiaa” – Heikki Kinnunen, Berggren Oy

Tsekkaahan Berggrenin referenssi, jossa pelattiin Topaasia-pelejä koko firman voimin strategian luomisen tueksi.

https://www.galliwashere.com/asiakastarina-berggren-oy-heikki-kinnunen/

Kiinnostaako?
 Ota yhteyttä vieressä olella lomakkeella
tai laita mailia galla@galliwashere.com

tai soita Jussi Gallalle numeroon 040 0246626

[contact-form-7 id="16028" title="pelipäivä"]

Ai mikä Topaasia® – hyötypeli?

On muuten kiva olla väärässä. Saatiin viimeinkin sovittua, että pelimies Jussi Galla tulee vetään meidän kanssa Topaasia-pelin. En uskonut kyllä yhtään, että ko. formaatilla saisi mitään aikaiseksi.

Ja voi veljet, kun olin väärässä. Aiheena meillä oli liiketoiminnan kehittäminen ja meitä 6 osallistujaa. Hämmentävää, miten hyvin mietityillä pelikorteilla ja muutamalla kierroksella varustettuna hyvällä keskustelulla päästiin mielestämme ihan ydinasioihin kiinni.

Kantsii tutustua aiheeseen ja heittää ennakkoluulot romukoppaan, mutta pelin vetäjäksi kannattaa ottaa joku, joka ei osallistu keskusteluun millään tasolla. Vain ohjaa peliä eteenpäin.

Tunnissa päästiin ydinongelmiin kiinni ja saatiin jaettua hommia niin, että ollaan yhdessä ratkaisemassa niitä.

Mahtava fiilis.

Mikko Sävilahti, Haltu Oy

Topaasia® on auttanut meidän tiimiä löytämään vastauksen kysymykseen ”miksi teemme mitä teemme?”

Jarno Laasala, Rabbit Films Oy

Pelit toimivat keskustelua helpottavana välineenä – varsinkin silloin, kun puhutaan hankalista asioista, kuten riskeistä tai ihmisten omista toiveista projektin suhteen. Nämä ovat sellaisia aiheita, joista harvoin syntyy keskustelua, jos ihmiset vain istuvat pöydän ympärillä. Asioiden esiin nostaminen ja keskustelu helpottuvat pelin varjolla. Pelaaminen auttaa tehokkaasti tunnistamaan niin riskejä, mahdollisuuksia kuin toisten vahvuuksiakin. Pelaamisen avulla tunnistettuja asioita voidaan viedä käytäntöön nopeasti.

Johanna Pystynen, Vincit Oy

Nyt on pakko suositella 100 % vilpittömästi! Oletko osa jotain tiimiä? Vastaatko tiimin ja sen ihmisten kehittymisestä? Meneekö suurin osa palavereista käytännön tulipalojen ratkomiseen ja aikaa hedelmälliselle keskustelulle on liian vähän? Olisiko siistiä, jos pystyisitte puolessa tunnissa kaivamaan yhteiset kehittymisalueet, kipupisteet ja vahvuudet tapetilla – yhteisymmärryksessä?

gälliwasheren intohimolla kehittämät Topaasia-pelit on tehty juuri tätä varten. Eri aihealueiden pelien sisältö on luotu yhdessä huippuorganisaatioiden kanssa. Korttipelin muotoon rakennettu sessio on kaikenlisäksi viihdyttävää.

Suosittelen erittäin isosti tilaamaan työpaikallenne pari kolme pakkaa tärkeiksi koetusta aiheista (myynti, markkinointi, asiakaskokemus, lean…) ja aloittamaan seuraavat tiimipalaverit tai johtoryhmät pelin kautta.

Muutaman satasen investointi maksaa itsensä takaisin kymmenkertaisena kun oivallatte puolituntisen jälkeen siirtää fokuksen oikeisiin asioihin.

Johannes Karjula, Suomen Asiakaskokemukset Oy

Title