Lataa maksuton

E-kirja ”Kyselyistä henkilöstökeskusteluihin” eli dialoginen tapa käsitellä ja viedä henkilöstö-, ja työyhteisökyselyiden teemoja arkeen

Tästä e-kirjasta opit:

  • Miten erilaisista henkilöstö-, ja työyhteisökyselyistä päästään käytäntöön työyhteisön kehittämisen tasolla?
  • Mitä ovat henkilöstökeskustelut ja miksi niitä kannattaisi käydä?
  • Miten muodostetaan yhtenäinen toimintamalli, joka helpottaa esihenkilöiden ja tiiminvetäjien elämää kyselyiden purkamisesten ja keskusteluttamisen suhteen?
  • Miten Topaasialla muodostetaan henkilöstökeskusteluista osa yrityksen arkipäiväistä kulttuuria?
  • Onnistumistarinoita henkilöstökeskustelut-piloteista.

Yhteystietojasi käytetään oppaan lähettämiseen ja mahdollisesti kontaktoimiseen Topaasian tiimoilta. Liityt oppaan ladatessa Topaasian sähköpostilistalle, jonka voit peruuttaa halutessasi. Lisätietoa peruuttamisesta ja tietosuojasta.

Koen Topaasian olevan täydellinen työkalu kyselyiden tueksi, jotta tuloksista saadaan aikaan konkreettisia toimia ja henkilöstö kokee, että heidän vastauksillaan on merkitystä.

Jenni Mäkinen, HR Coordinator, WSOY

Tällä pilotilla oli itse asiassa kaksi tarkoitusta. Ensinnäkin se, että halusimme pilotoida työkalua ja menetelmää, eli toimiiko se tämäntyyppiseen tekemiseen. Toinen tarkoitus oli sitten se itse hyöty, eli saimme meidän työyhteisötutkimuksen purettua ja päätettyä konkreettiset kehityskohteet.

Henrik Ikonen, Digitaalisten oppimisratkaisujen päällikkö, Jollas instituutti

Topaasian avulla kehityskohteet saadaan luonnollisesti riittävän konkreettisiksi ja pieniksi teoiksi, joihin porukka oikeasti pystyy sitoutumaan.

Anna Kaisa Ojala, henkilöstösuunnittelija, Turun kaupunki