Lataa maksuton

Strategian osallistamisopas eli kuinka saada ihmiset mukaan strategiaan


J
opa 70-90% strategisista muutoshankkeista epäonnistuu. Monella yrityksellä on hyvä strategia, mutta erään tutkimuksen mukaan vain 14% onnistuu jalkauttamaan sen organisaatioonsa käytännössä.

Miksi strategian jalkauttaminen ja strategiaan osallistaminen on niin hankalaa? Mitä sille voisi tehdä? Mitä jotkut ovat jo tehneet ja onnistuneet?

Tästä oppaassa opit:

  • Perinteisen strategian jalkautuksen tavat ja ongelmat
  • Uudet strategian jalkautuksen periaatteet ja teesit
  • Miten Topaasialla toteutetaan laajamittainen ja skaalautuva strategiaan osallistaminen?
  • Onnistumistarinoita, miten strategiaosallistamista on tehty onnistuneesti etänä ja digitaalisesti jopa yli 1000 henkilön organisaatioissa

Yhteystietojasi käytetään oppaan lähettämiseen ja mahdollisesti kontaktoimiseen Topaasian tiimoilta. Liityt oppaan ladatessa Topaasian sähköpostilistalle, jonka voit peruuttaa halutessasi. Lisätietoa peruuttamisesta ja tietosuojasta.

Topaasia on työkalu, millä pystymme tuomaan strategiaa lähemmäksi ihmisiä.

Rami Savila, Strategiajohtaja, Turun kaupunki

Topaasias on paras työkalu tähän mennessä meillä käytetyistä strategian jalkautuksen työkaluista. Erinomainen keskustelun herättäjä.

Molli Nyman, Markkinointijohtaja, Granlund

Valitsimme Topaasian, koska se on luonteeltaan intuitiivinen ja antaa työntekijöille mahdollisuuden jakaa ajatuksia ja ideoita, vaikka aihe ei olisi heille tuttu.

Anssi Kuutti, CBO, Vincit