Tuloksellinen etätyö by Ferrix Hovi

Ferrix Hovi toimii valmentajana Siili Solutionsilla ja sivutoimisesti stand-up koomikkona. Ferrix on etätyön ammattilainen ja hän on tehnyt pitkän osan urastaan etätöinä. Nyt poikkeusaikojen takia etätyö on tullut monelle eteen uutena yllätyksenä ja teimme tästä syystä Ferrixin kanssa Topaasian digitaaliseen palveluun pakkasisällön ”Tuloksellinen etätyö”.

Mitä on tuloksellinen etätyö?

Kokemukseni mukaan etätyö voi olla vähintään yhtä hyvää, ellei jopa parempaa kuin läsnätehty työ.


Työn tuloksen pitäisi olla vähintään sama huolimatta siitä, millä tavalla tai mistä paikasta työtä tehdään. Siitä ainakin tietää, että etätyö ei ole tuloksellista, jos tulokset tippuvat huomattavasti verrattuna muuhun työhön. Kaikilla työtavoilla pitäisi saada aikaan se juttu, minkä takia työtä on alunperin lähdettykin tekemään.

Mistä tuloksellinen etätyö-pelin sisältö koostuu?

  • Yhdessä tekeminen – Suuri osa tämän päivän työstä tapahtuu tiiminä. Siksi yhteispelin toimivuus on olennaista.
  • Tekniikan toimivuus – Asioiden pitää toimia kotikonttorilta kuten toimistolta, ja teknologia voi toimia merkittävänä mahdollistajana
  • Yksilön hyvinvointi – Yksilön on hyvä pysyä terveenä ja saada sosiaaliset suhteensa toimimaan, vaikka oltaisiinkin fyysisesti etäämmällä.
  • Toiminnan perusta – Kaikki, mikä on loppujen bisneksen ytimessä joka tapauksessa. Se työ pitää saada jatkumaan tilanteesta huolimatta.

Ferrixin suosikkikortit

Roti

Roti tarkoittaa sitä, että pitää olla joku kurinalaisuus siinä, mitä työkaluja ja vempaimia etätyön tekemiseen porukalla käytetään ja ne pysyvät johdonmukaisesti samoina.

Moninpeli

Moninpeli tarkoittaa sitä, että tiimillä on hyvä olla yhteinen virtuaalinen työtila, jossa voi piirrellä ja ideoida. Ikään kuin valkotaulu.

Pala kakkua

Pala kakkua tarkoittaa, että yhteisiä onnistumisia juhlistetaan myös etänä kamerat päällä. Perinteisesti tämä on ollut pullakahvit.

Ferrixin lupaus:

Mikäli teidän yrityksellä on juuri nyt tiukat paikat poikkeustilanteen vuoksi, ja uskotte että tehokas tapa käsitellä yhteisiä asioita voi viedä teitä eteenpäin tiiminä, niin lupaan vetää teille Topaasia-session veloituksetta.

Voit kokeilla Topaasia® – palvelua ilmaiseksi 14 vrk kokeilujakson ajan.
Palvelusta löydät Ferrixin ”Tuloksekas etätyö”-pakan ja paljon muita Topaasia – pakkoja!

Voit myös tilata 1h tai 3h fasilitoidun, digitaalisen Topaasia-workshopin suoraan Siililtä ja Ferrixiltä!
Lue lisää: 1h sessio
Lue lisää: 3h sessio

Kiitos Ferrix!

Lue lisää Siilistä

Lue lisää Ferrix Hovista: LinkedIn, komiikkaa