Jos tarvitset pakan, jolla voit käsitellä ryhmän/tiimin toimivuutta, dynamiikka, tiiminä kehittymistä, niin pakat Yhdessä johtaminen, Systeemiäly (pohjautuu Esa Saarisen & Raimo Hämäläisen systeemiälytutkimukseen), Ketteryys & Lean ovat hyviä valintoja. Kaikki ovat hieman eri näkökulmasta. Yhdessä Johtaminen käsittelee nimenomaan tiimin kykyä toimia yhdessä. Systeemiäly on ihmisten käyttäytymiseen ja keskinäiseen vuorovaikutukseen painottuva pakka. Ketteryys on ketterien toimintatapojen hahmottaiseen ja parantamiseen. Lean on toiminnan sujuvoittamiseen Lean – filosofian tavoin ja sanastoin.

Mikäli tarvitset pakan, jolla käsitellä ryhmän kanssa liiketoiminnan kehittämistä, niin Liiketoiminnan kehittäminen on hyvä valinta. Sama logiikka pätee Markkinointi, Työyhteisö ja  Tiedolla johtaminen – pakkoihin.

Mikäli haluat pakan projektityöskentelyyn Ohjelmistopuolella, niin Retrospektiivi-pakka toimii hyvin projektin arviointihetkissä (Retrospektiiveissä) ja Onnistunut projekti esim. Projektien starteissa/välistarteissa/ myös retrospektiiveissä.

Yleispakka soveltuu lähes kaikkeen yllä mainittuun, mutta se ei sukella kovin syvälle korteissa mihinkään aiheeseen. Sitä voi soveltaa moniin tilanteisiin ja ryhmiin sen korkean tason korttien avulla, jotka tarkoittavat kullekin ryhmille omia asioitaan.